Over Ons

Saab CabrioCenter

Welkom bij SCC | Saab CabrioCenter. Wij zijn dé Saab Cabrio Specialist van Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij alles in huis om uw Saab in top conditie te behouden.

SAAB CABRIO CENTER

Inmiddels is het alweer ruim 30 jaar geleden dat wij begonnen met het Zweedse merk Saab, toen nog de 900, 99 modellen “De Classic” zoals het nu bij de Saab liefhebber heet. Inmiddels zijn wij op dit moment een van de weinige die uitsluitend, en ook nu alweer geruime tijd, gespecialiseerd zijn in alle modellen Saab cabrio.

SCC is gespecialiseerd in het opsporen & oplossen van foutcodes, herstellen van cabrio daken & uiteraard al het reguliere onderhoud aan uw Saab Cabrio.

De passie die wij voelen voor het merk Saab bestaat al decennia lang. Begrijpelijk want het zijn goede, tijdloze en prachtige modellen. Ons hart gaat nog sneller kloppen zodra we over de Saab Cabrio praten. Onze specialiteit!

Komt u rustig vrijblijvend langs om onder het genot van een kopje kofie/thee over uw favoriete Saab te praten of er een proefrit in te maken!

En vraag ook eens naar onze voordelige Financial Lease mogelijkheden!

 

 

Een greep uit onze verkochte occasions:

Terugbelverzoek

Laat hier je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.